Nem champignonsovs

Nem champignonsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Rikke

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 glaschampignon, skiver
 Stegemargarine
2.5 dl.piskefløde
 Mælk
1 tsk.paprika
 Salt
 Jævning
 
Opskrift:
Skyl champignon i koldt vand og lad dem dryppe lidt af. Steg dem ved jævn varme ca. 5 minutter.

Tilsæt fløde og lidt paprika. Varm sovsen op til den koger, og spæd op med mælk efter behov. Tilsæt jævning lidt efter lidt, indtil sovsen har en passende konsistens.

Smag til med salt.





karakterer:
Opskriften er vist 8140 gange,
og udskrevet 83 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu