Pitabrød med Kylling med rødkålscoleslaw
Hovedingrediens : Kylling - Kyllinginderfilet Indsendt : Red : |
|
|
Pitabrød med Kylling med
Snit kålen og gulerødderne og bland det med dressingen. Lad det stå koldt, mens du laver resten af retten. Hæld lagen fra osten op i en skål, og tilsæt oregano, salt og peber. Skær kyllingen i mindre stykker, og vend dem i lagen fra salatternosten tilsat oregano og steg dem i et par minutter i olivenolie og lad dem dryppe af på madpapir. Varm pitabrødene og server retten |
|
Opskriften er vist 3654 gange,
og udskrevet 54 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne