Kinder bueno iskage
Fryseegnet : Ja Indsendt af : Nutellaelskeren Indsendt : |
|
|
Pisk 8 cl. Piskefløde tilsæt nutella og kondenseret mælk og rør rundt
Find en 1-liters form frem - rund eller firkantet Læg ca 1/4 af flødemassen i formen. Lig to stk. Kinder bueno i midten Fyld 2/4 af flødemassen ovenpå. Lig 3 rækker af 2 stk kinder bueno (dæk hele formen) Fyld det sidste flødemassen ovenpå kinder bueno. Lad hvile i fryseren 3-4 timer. Opvarm 200 gram mørk chokolade. Tilsæt resten af fløden og rør rundt til det er en ensartet masse. Tag kagen ud fra fryseren og ud af formen. Vend på hovedet. Put det smeltede chokolade ovenpå hele vejen rundt Smelt det hvide chokolade, lav streger over kagen. Pynt med resterende kinder bueno på toppen. Så er den servieringsklar - læg eventuelt i fryseren til den skal bruges! Velbekomme! |
|
Opskriften er vist 5320 gange,
og udskrevet 70 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne