Himmelsk svampet chokoladekage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Fryseegnet : Kan fryses, men bedst nybagt Indsendt af : nsf Indsendt : Red : |
|
|
Kage:
Sigt tørre ingredienser sammen Smelt smør og smelt den hakkede chokolade heri Pisk mælk og vand i lidt ad gangen Hæld i en form på ca. 23x33 cm Bages på en rist ved 2. nederste rille i ovnen - 170 grader alm. ovn i 35-40 min. Glasur: Sigt kakao og vanillesukker i en skål Smelt smør og hæld over de tørre ingredienser og bland godt Varm mælken (kan med fordel stå i den gryde smørret har været smeltet i, uden at stå over varmen) Sigt flormelis i lidt ad gangen og rør godt rundt. Tilsæt mælk lidt ad gangen jo sejere glasuren bliver. Pynt evt. med krymmel, hakkede nødder eller chokoladestykker. |
|
Opskriften er vist 3449 gange,
og udskrevet 77 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne