Romfromage med syltede kirsebær

Romfromage med syltede kirsebær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rom

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 fromage:
6 æg
6 spsk.sukker
1 dl.piskefløde
8 Husblas, blade
½ dl.rom
 
 kirsebær:
250 g.kirsebær
150 g.sukker
 
 Pynt:
2 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Husblassen lægges i blød i koldt vand. Æggeblommerne piskes hvide med de 8 spsk. sukker og smages til med rom. Piskefløden piskes til skum, hviderne piskes til skum. Husblassen knuges let og opløses i lidt rom over varme, afsvales let og sigtes i æggemassen. Herefter tilsættes de stiftpiskede hvider og til sidst vendes flødeskummet i. Fromagen sættes til afkøling og pyntes ved servering med flødeskum. Kirsebærrene koges op med sukker og en smule vand, bærrene tages op med hulske og lagen nedkoges til den tykner lidt, hvorefter bærrene igen tilsættes. Afkøles og serveres til fromagen.





karakterer:
Opskriften er vist 14142 gange,
og udskrevet 342 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu