Kartoffelsalat 13
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Cocio87 Indsendt : Red : |
|
|
Skrub kartoflerne rene, og kog i saltet vand i 8 min. Sluk for varmen, og lad dem trække under låg i 10 min. Skyl dem i koldt vand, dryp af og afkøl.
Pil rødløget, og hak det fint. Rens chilien og hak den fint. Skær agurkerne i små stykker. Rør det hele sammen med marynnaise og cremefraiche og smag til med salt og peber. Skær kartoflerne i skiver og vend dem i dressingen. Smag til igen. |
|
Opskriften er vist 3228 gange,
og udskrevet 136 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne