Sauce Escabeche
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Cocio87 Indsendt : |
|
|
Pil og hak løgene. Steg dem klare i en gryde med olivenolie.
Rens peberfrugterne og skær dem i terninger. Rens chilierne og hak dem fint. Pil hvidløgene og knus dem. Steg peberfrugterne sammen med løgene i 5 min. Tilsæt hvidløg, chili, koriander, spidskommen, laurbærblade, tomatpure og hvidvin. Simmer 10 min. Kog i nogle minutter, så sovsen bliver meget tyk. Smag til med eddike. Skyl og tør persillen og hak den fint. Rør den i sovsen og kog igennem. Smag til med salt og peber. Nyd sovsen varm til stegt fisk eller fjerkræ. |
|
Opskriften er vist 9500 gange,
og udskrevet 76 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne