Karrykylling i fad
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Spaagh Indsendt : Red : |
|
|
Pasta koges efter normale forskrifter, ca 8 minutter.
Løg, hvidløg og forårsløg hakkes og brunes i en gryde. Champignon tilsættes og brunes af. Gem til senere. Kylling og bacon brunes i samme gryde, og løg, forårsløg, hvidløg samt champignon tilsættes igen. Karry tilsættes, og det hele brunes godt at ca 1 min. Tilsæt madlavningsfløde og spinat, og kog op. Smag til med salt, peber og estragon. Det hele vendes sammen i et fad, der drysses ost ovenpå og tilberedes ved 220g alm ovn eller 200g varmluft i ca 20 min. Serveres med en lækker salat eller godt brød til. |
|
Opskriften er vist 4741 gange,
og udskrevet 61 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne