Karrykylling i fad

Karrykylling i fad , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Spaagh

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.macaroni eller spaghetti
500 g.kyllingefilet
200 g.bacon
100 g.hakket spinat (frossen)
4 forårsløg
1 stort løg
3 fedhvidløg
150 g.champignon
5 dl.madlavningsfløde
200 g.revet ost
 Salt
 Peber
 Karry
 Estragon
 
 Olie til stegning samt pensling af fad
 
Opskrift:
Pasta koges efter normale forskrifter, ca 8 minutter.

Løg, hvidløg og forårsløg hakkes og brunes i en gryde. Champignon tilsættes og brunes af. Gem til senere.

Kylling og bacon brunes i samme gryde, og løg, forårsløg, hvidløg samt champignon tilsættes igen.
Karry tilsættes, og det hele brunes godt at ca 1 min.
Tilsæt madlavningsfløde og spinat, og kog op.
Smag til med salt, peber og estragon.
Det hele vendes sammen i et fad, der drysses ost ovenpå og tilberedes ved 220g alm ovn eller 200g varmluft i ca 20 min.

Serveres med en lækker salat eller godt brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 4742 gange,
og udskrevet 61 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu