Letzo

Letzo, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : CJ

Indsendt :     

Ingredienser:
3 løg
15 fedhvidløg
7 ds.flåede tomater
3 chili
6 peberfrugter i forskellige farver
4 pk.bacon i skiver
50 g.svinefedt
1 kyllingebouillonterning evt. Knorr fond “du chef” chicken
 
 Sukker
 Soya
 Citronsaft
 
 Krydderiblanding:
 Chilipulver
 Paprika
 Cayennepeber
 Smoked paprika
 
Opskrift:
Hæld de flåede tomater i en skål og drys krydderier, samt sukker, soya og citronsaft over.

Blend tomaterne med en stavblender.
Skyl dåserne med vand og hæld det i tomatblandingen.

Skær løgene i kvarte og derefter i skiver.
Skær 3 fed hvidløg i skiver.
Skær chilierne i skiver.
Skær peberfrugterne i mellemstore stykker.
Klip bacon i mindre stykker.

Put svinefedt i en stor gryde.
Når det er smeltet knuses 2 store fed hvidløg derned i.
Tilsæt hakkede løg og hvidløg. Løgene må ikke blive mørke.
T8lsæt chilier efter et par minutter og rod rundt.
Tilsæt bacon.
Tilsæt de resterende hvidløgsfed - de skal i hele.

Tilsæt de samme krydderier du brugte til tomatblandingen, samt salt, peber og sukker.

Tilsæt peberfrugterne.
Tilsæt bouillonterning.

Lad det simre lidt og tilsæt tomatblandingen.

Lad retten simre ca. 30 min.

Server med ris og hvidløgsflutes.





karakterer:
Opskriften er vist 1765 gange,
og udskrevet 36 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu