Letzo
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : CJ Indsendt : |
|
|
Hæld de flåede tomater i en skål og drys krydderier, samt sukker, soya og citronsaft over.
Blend tomaterne med en stavblender. Skyl dåserne med vand og hæld det i tomatblandingen. Skær løgene i kvarte og derefter i skiver. Skær 3 fed hvidløg i skiver. Skær chilierne i skiver. Skær peberfrugterne i mellemstore stykker. Klip bacon i mindre stykker. Put svinefedt i en stor gryde. Når det er smeltet knuses 2 store fed hvidløg derned i. Tilsæt hakkede løg og hvidløg. Løgene må ikke blive mørke. T8lsæt chilier efter et par minutter og rod rundt. Tilsæt bacon. Tilsæt de resterende hvidløgsfed - de skal i hele. Tilsæt de samme krydderier du brugte til tomatblandingen, samt salt, peber og sukker. Tilsæt peberfrugterne. Tilsæt bouillonterning. Lad det simre lidt og tilsæt tomatblandingen. Lad retten simre ca. 30 min. Server med ris og hvidløgsflutes. |
|
Opskriften er vist 1765 gange,
og udskrevet 36 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne