Felices Italienske sveskekage

Felices Italienske sveskekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Gosh

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 gram Svesker, uden sten 1 sveske ca. 10 gram
100 gram Mandler, usmuttede 1 dl. mandler vejer ca. 50 gram.
1 mandel vejer ca. 1 gram.
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
Opskrift:
Sveskerne fordeles i bunden af et rundt tærtefad på ca. 25 cm i diameter - beklædt med bagepapir.

Mandlerne skoldes og smuttes hvorefter de flækkes på langs.
Fordel mandlerne og sveskerne og tryk dem let ned i sveskerne.

Pisk æg og sukker luftigt og bland derefter fløden i (fløden skal ikke piskes) med let hånd.
Fløde/æggemassen fordeles over sveskerne.

Bages på midterste rille i ovnen ved 180/200 grader i ca. 40 min.
Kagen skal være gyldenbrun.

Stil den koldt. Kagen smager bedst afkøles og helst dagen efter.





karakterer:
Opskriften er vist 3665 gange,
og udskrevet 100 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 18890 (4497 kcal)
KJ pr. Pers. 2361 (562 kcal)
Vægt ialt 1460 gram
Vægt pr. Pers. 182 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1293 KJ (308 kcal)
Protein 4.9 gram
Fedt 17.4 gram
Kulhydrat 35.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu