Felices Italienske sveskekage
Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Gosh Indsendt : Red : |
|
|
Sveskerne fordeles i bunden af et rundt tærtefad på ca. 25 cm i diameter - beklædt med bagepapir.
Mandlerne skoldes og smuttes hvorefter de flækkes på langs. Fordel mandlerne og sveskerne og tryk dem let ned i sveskerne. Pisk æg og sukker luftigt og bland derefter fløden i (fløden skal ikke piskes) med let hånd. Fløde/æggemassen fordeles over sveskerne. Bages på midterste rille i ovnen ved 180/200 grader i ca. 40 min. Kagen skal være gyldenbrun. Stil den koldt. Kagen smager bedst afkøles og helst dagen efter. |
|
Opskriften er vist 3665 gange,
og udskrevet 100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne