Hindbær til smootie og milkshake, varmebehandlet
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hindbærrene kan bruges direkte fra frost, de kan også tøs op inden.
Hindbærrene bringes langsom i kog i en gryde, de skal koge godt i mindst et minut. Hældes i en sigte og pureres gennem sigten, kernerne smides ud. Hældes nu i isterningbakker og stilles på frost. Kan også kommes i isterningbakker uden at sigte dem. |
Fødevarestyrelsen anbefaler at frosne hindbær koges mindst 1 minut inden de bruges til retter som ikke opvarmes.
Friske bær hvor du er sikker på hygiejnen kan godt bruges rå. Mange bruger sikkert hindbær direkte fra frost, men jeg ser det som en mulighed for samtidig at komme af med de små irerterende kerner som sætter sig i tænderne, jeg tænker at der er andre som mig, og at det er de færreste som rent faktisk vil savne kernerne :) Da hindbær jo gerne skal være kolde til smoothie og milkshake, så giver det jo god mening at varmebehandle god tid i forvejen |
Opskriften er vist 5607 gange,
og udskrevet 60 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne