Hindbær til smootie og milkshake, varmebehandlet

Hindbær til smootie og milkshake, varmebehandlet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Milkshake

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :      Red :
Hindbær til smootie og milkshake, varmebehandlet, billede 4 Hindbær til smootie og milkshake, varmebehandlet, billede 1 Hindbær til smootie og milkshake, varmebehandlet, billede 2 Hindbær til smootie og milkshake, varmebehandlet, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 hindbær, frost
 evt. lidt vand
Opskrift:
Hindbærrene kan bruges direkte fra frost, de kan også tøs op inden.


Hindbærrene bringes langsom i kog i en gryde, de skal koge godt i mindst et minut.

Hældes i en sigte og pureres gennem sigten, kernerne smides ud. Hældes nu i isterningbakker og stilles på frost.

Kan også kommes i isterningbakker uden at sigte dem.





Beskrivelse:
Fødevarestyrelsen anbefaler at frosne hindbær koges mindst 1 minut inden de bruges til retter som ikke opvarmes.


Friske bær hvor du er sikker på hygiejnen kan godt bruges rå.


Mange bruger sikkert hindbær direkte fra frost, men jeg ser det som en mulighed for samtidig at komme af med de små irerterende kerner som sætter sig i tænderne, jeg tænker at der er andre som mig, og at det er de færreste som rent faktisk vil savne kernerne :)


Da hindbær jo gerne skal være kolde til smoothie og milkshake, så giver det jo god mening at varmebehandle god tid i forvejen

karakterer:
Opskriften er vist 5607 gange,
og udskrevet 60 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu