Rabarbermedaljer
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt af : Cocio87 Indsendt : Red : |
|
|
Bland mel og flormelis og hak det sammen med det kolde smør til en grynet masse. Tilsæt sammenpisket æg, og saml hurtigt dejen. Pak den ind, og lad den hvile i køleskab i mindst 1 time.
Rul dejen i ½ cm tykkelse, og udstik den i 14 cirkler. Prik dem med en gaffel, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem ved 200 grader i 15 min. Lad dem afkøle på en rist, og opbevar dem i en kagedåse. Rens rabarberne, og skær dem i små stykker. Kog dem til en grov mos sammen med sukker, vand og vanilje i 8 min. Afkøl mosen. Pisk fløden til skum. Pynt halvdelen af kagerne med glasur rørt af flormelis og kogende vand. Læg en skefuld rabarbermos og en skefuld flødeskum på kagerne uden glasur. Læg de glaserede kager ovenpå. |
|
Opskriften er vist 2303 gange,
og udskrevet 66 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne