Stegt Kylling med Pestosovs
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse) Indsendt af : Cocio87 Indsendt : Red : |
|
|
Smør kyllingen med olivenolie, og krydr med salt og peber. Læg dem med skindsiden nedad i en bradepande, og sæt den i ovnen ved 225 grader i 15 min. Vend kyllingen, og steg færdige i 25 min.
Pil hvidløgsfeddet, og snit det fint. Læg kyllingen på et fad, og kog bradepanden af med vin. Tilsæt hvidløg og persille og blend til en sovs. Smag til med citronsaft, salt og peber. Vend kyllingen i sovsen, drys med chiliflager, og lad dem trække 5 min. |
|
Opskriften er vist 2230 gange,
og udskrevet 58 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne