Stegt Kalveculotte med Grøntsagsfrikassé
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Cocio87 Indsendt : Red : |
|
|
Rids fedtkanten på stegen på kryds og tværs, hvis den ikke er ridset.
Gnid stegen med salt og peber, og brun den på alle sider på en varm pande med smør og olie. Steg stegen i et ovnfast fad, der passer i størrelsen, og stik et stegetermometer ind midt i stegen fra siden. Sæt den i ovnen ved 160 grader i 40 min, til temperaturen er 58 grader. Tag stegen ud, og lad den hvile tildækket 20 min. Pil skalotteløg og hvidløg og hak dem fint. Steg dem bløde i en gryde med olivenolie. Tilsæt hvidvin, og kog det ind til det halve. Tilsæt bouillon, og giv det et opkog. Rens gulerødderne og skær dem i mindre stykker. Rens asparges, og skær dem i 5 cm stykker. Kog gulerødderne i bouillonen i 5 min, og tag dem op. Kom asparges i 1 min, og tag dem op. Pisk æg og sennep sammen med majsstivelsen i en skål, og pisk den varme bouillon i æggemassen. Hæld det tilbage i gryden, og pisk det over varmen, til det koger. tag gryden af varmen, og tilsæt gulerødder og asparges. Skær kødet på tværs af længdetrådene og server med kartofler og frikassé. |
|
Opskriften er vist 4140 gange,
og udskrevet 79 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne