Estragon paneret torsk med verte sauce
Indsendt af : Jeanette Pedersen Indsendt : Red : |
|
|
Tid ca. 20 min + 30 min. for saucen i køleskabet.
1. Begynd med saucen. Rør mayonnaise og créme fraiche sammen. Lad spinaten tø op og tryk så meget væde fra som muligt. Bland spinaten i mayonnaisen sammen med alt det andet grønne. 2. Lad saucen stå i køleskabet mindst 30 min. før servering, så kryddersmagen trænger godt igennem. 3. Skær torskefiléterne ud i mindre stykker, hvis de er store. 4. Vend fiskestykkerne i en blanding af hvedemel, rasp, salt og smuldret estragon. 5. Steg fisken gylden i fedtstof nogle minutter på hver side. 6. Server fisken nystegt med presset kartofler og agurkstave. |
|
Opskriften er vist 1984 gange,
og udskrevet 50 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne