Estragon paneret torsk med verte sauce

Estragon paneret torsk med verte sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jeanette Pedersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.torskefilét
 
 Panering:
0.5 dl.hvedemel
0.5 dl.rasp
0.75 tsk.salt
1 tsk.estragon
 
 Sauce:
1 dl.mayonnaise
1 dl.créme fraiche
2-3 spsk.hakket frossen spinat
1 spsk.finthakket dild
1 spsk.finthakket persille
0.5 spsk.finthakket purløg
 
Opskrift:
Tid ca. 20 min + 30 min. for saucen i køleskabet.

1. Begynd med saucen.
Rør mayonnaise og créme fraiche sammen. Lad spinaten tø op og tryk så meget væde fra som muligt. Bland spinaten i mayonnaisen sammen med alt det andet grønne.

2. Lad saucen stå i køleskabet mindst 30 min. før servering, så kryddersmagen trænger godt igennem.

3. Skær torskefiléterne ud i mindre stykker, hvis de er store.

4. Vend fiskestykkerne i en blanding af hvedemel, rasp, salt og smuldret estragon.

5. Steg fisken gylden i fedtstof nogle minutter på hver side.

6. Server fisken nystegt med presset kartofler og agurkstave.





karakterer:
Opskriften er vist 1984 gange,
og udskrevet 50 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu