Mango/rom cheesecake
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm ovnen på 200 grader (almindelig ovn).
Smuldr kiksene til krummer. Smelt smørret og bland det med kiksekrummerne. Fordel blandingen i et tærtefad. Forbag bunden i 10 minutter. Fjern skræl og sten fra mangoerne og blend kødet til en pure. Brug en elmixer til at blande mangopure, yoghurt og ost sammen. Fordel blandingen forsigtigt over bunden. Bag kagen i 20 minutter. |
|
Opskriften er vist 2846 gange,
og udskrevet 203 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (47 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne