lammeculotte, grydestegt
Indsendt af : orla christiansen Indsendt : Red : |
|
|
Stik med en lille, spids kniv små, dybe huller ind i stegen.
Fyld persille og evt. knust hvidløgsfed i.
Rids evt. fedtet i tern. Gnid stegen med salt og peber.
Brun kødet godt i en stegegryde, først med fedtsiden nedad. Vend og kom evt. lidt smør ved. Hæld halvdelen af væsken i gryden og steg under låg ca. 25 minutter. Hvis væden fordamper hældes lidt mere ved. Tag kødet op og pak det ind i alufolie. Lad stegen hvile 15-20 minutter inden den skæres for, så fordeler saften sig i kødet. Si og skum skyen for overflødigt fedt. Kom resten af bouillonen i gryden og kog det lidt ind uden låg - der skal være ca. 4 dl i alt. Bring skyen i kog og jævn den til sauce. Smag til med salt og peber. Tilsæt evt. kulør. Servers med små kogte pillekartofler og agurkesalat. |
|
Opskriften er vist 10937 gange,
og udskrevet 133 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne