Islagkage a la Regnbueis
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Cocio87 Indsendt : |
|
|
Tænd ovnen på 160 grader varmluft, og tegn 4 cirkler (18 cm) på 2 stykker bagepapir.
Pisk æggehviderne stive, og pisk sukkeret i lidt ad gangen. Hak mandlerne fint, og vend dem i marengsmassen. Smør dejen ud i cirklerne på bagepapiret, og bag bundene i 25 min. Vend bundene ud på sukkerdrysset bagepapir, og træk bagepapiret af dem. Tag de tre slags is ud af fryseren, og lad dem blive lidt bløde. Læg de fire bunde sammen med de tre slags is i en kagering foret med film. Sæt islagkagen i fryseren i mindst 1 time. Sæt islagkagen på et kagefad, og pynt med flødeskum og frugt. Lad kagen tø i ca 15 min før servering. |
|
Opskriften er vist 2047 gange,
og udskrevet 43 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne