Kalvemørbrad med Bagt Kål
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Cocio87 Indsendt : |
|
|
Afpuds mørbraden, og dup den tør med køkkenrulle.
Varm smør og olie på en pande. Brun kødet på alle sider, og krydr med salt og peber. Læg stegen i et ovnfast fad, sæt den i midten af ovnen, og tænd på 150 grader. Steg 60 min, til kødet er rosa, og centrumtemperaturen er 60 grader målt med stegetermometer. Skær i 2 cm tykke skiver. Skær kålen i 8 både fra top til rod. Kog 5 min i letsaltet vand. Lad den dryppe godt af. Læg stykkerne i et ovnfast fad. Smelt smør i en gryde ved middel varme. Pisk melet i, og bag det igennem under omrøring. Pisk mælken i lidt ad gangen, og pisk til blandingen er jævn. Kog ved svag varme 5 min, og rør jævnligt. Tilsæt salt og allehånde, og krydr med peber. Kom stykker af blåskimmelost i sovsen. Læg en stor skefuld sovs på hvert stykke kål. Sæt fadet i den varme ovn i 10 min. Server kalvemørbrad med spidskål bagt med blåskimmelostsovsen. |
|
Opskriften er vist 2130 gange,
og udskrevet 49 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne