Kokossnitter med Citron
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Cocio87 Indsendt : |
|
|
Beklæd en brandepande (30 x 25 cm) med bagepapir.
Riv skallen af den ene citron fint, og lav strimler af skallen på den anden. Gem strimlerne til pynt. Pres saften af begge citroner - der skal være 1 dl. Pisk smør og sukker skummende. Pisk fintreven citronskal og citronsaft sammen med æggene, og tilsæt blandingen gradvist til smørblandingen. Sigt mel og bagepulver sammen, og vend det i dejen sammen med kokosmel. Hæld dejen i bradepanden, og bag i 40 min ved 175 grader varmluft. Sæt til afkøling på en rist. Pisk flødeost sammen med cremefraiche, vaniljekorn og flormelis til cremet konsistens. Fordel glasuren i et jævnt lag på kagen, og drys med kokos og tynde strimler citronskal. Skær kangen i firkantede stykker. |
|
Opskriften er vist 2372 gange,
og udskrevet 44 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne