Briochesnegle med rosiner
Indsendt af : Chrisip Indsendt : Red : |
|
|
Rør gæren ud i lunken mælk.
tilsæt sukker og sammenpisket æg. tilsæt herefter melet og ælt dejen smidig. smelt smørret og tilsæt dette. ælt igen. lad dejen hæve i 60 min. del dejen i to portioner. rul dem ud til hver 20x30 cm. smør herefter stykkerne med vaniljecreme og drys med rosiner. rul dem sammen fra den lange side og skær dem i hver 12 stykker. læg dem i muffinsforme og lad dem hæve i 20 min. pensl med æg eller mælk. bag dem i ovnen ved 190 grader i 15-20 min. |
|
Opskriften er vist 1945 gange,
og udskrevet 59 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne