Muldvarpeskud med Citronfromage
Hovedingrediens : Bær - Svesker Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 133619 gange,
og udskrevet 1966 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (51 stemmer) |
|
Kommentarer Lærke - 2024-07-14 23:21:01 Skøn opskrift. Og lad da være med at brokke jer over, at der er citronfromage. Opskriften HEDDER 'muldvarpeskud med citronfromage.' Vil I have den klassiske udgave, så er I jo ærlig talt advaret på forhånd her, venner. Skal det gå stærkt, så bruger jeg mikrobølgeovnen og smider sveskerne og æblejuice eller cognac derind - så er de klar til brug efter lidt tid på køl. Hans Jensen - 2016-10-12 14:09:34 Jeg synes nu ikke, jeg kan få dem til at ligne rigtige muldvarpeskud fra muldvarpe :-) De ligner nærmere skud fra mosegrise. De falder simpelthen sammen. Halvor - 2012-10-13 10:54:31 Nej,prøv nu lige denne opskrift på ( mulvarpeskud)man starter med, at rive noget rugbrød, som blandes med sukker og kakao. Der skal ikke så meget kakao i,men det er som man synes, at det smager bedst.Svedsker(hele)koges og lægges i bunden af fadet, så lægges et lag rugbrød, derefter et lag flødeskum,igen et lag rugbrod og til sidst flødeskum, som dryses med reven cokolade til sidst.Har man jordbærsyltetøj eller andet godt kan det også kommes i, men ikke så meget i så det bliver vådt. Rugbrødet skal helst være mørk og ikke fuldkorns God fornøjelse lisbeth møller - 2011-02-21 22:41:15 nej, prøv nu lige denne opskrift på "muldvarpeskud": i hver udblødt sveske lægges en hel smuttet mandel (som også foreslået af Elin), sveskerne toppes som et muldvarpeskud og overhældes med RÅCREME og det hele drysses med reven mørk chokolade. PS: personlig kan jeg slet ikke forstå sammenblandingen af svesker og citronfromage! Elin - 2008-08-14 21:39:38 prøv at putte en hel smuttet mandel ind i de udblødte svesker det er bare guf daniel - 2008-01-17 12:58:39 jeg synes at det smager godt og er super lækkert DessertFreak - 2007-08-28 12:47:03 Super Duper jeg ELSKER denne ret! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne