Sandras kærnemælksboller
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Sandra Ploug J. Nielsen Indsendt : Red : |
|
|
Opløs gæren i lunet vand og lunet kærnemælk.
Tilsæt æg, blød margarine, sukker og salt. Kom mel i, indtil dejen slipper kanten. Ælt, gerne på maskine i 7-10 min. Stil dejen til hævning et lunt sted i 1 time. Vej dejen af, 75 g og form til boller. Sæt dem tæt på en bageplade (20 stk på en plade). Lad dem efterhæve i 45 min, pensle med æg og bag dem ved 190 grader almindelig ovn i ca 12 min. |
|
Opskriften er vist 5960 gange,
og udskrevet 112 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne