Vegansk pastaret
Fryseegnet : Ved ikke Indsendt af : Simone Mona Indsendt : Red : |
|
|
Kog pastaen for sig selv.
Hæld tomat saucen over i en stor gryde og varm den op. Kom kokosmælken i og de veganske kødboller. Hak dit løg i både og kom i. Skær dit hvidløg og kom i. Put dit bouillon i. Hæld grønsagerne i fra din grønsagsblanding, lige hvad du selv mener er passende. Og kom pastaen i når den er færdig. Put de forskellige krydderier i og smag efter. Og Done. Så har du en rigtig lækker og nem vegansk pastaret. |
|
Opskriften er vist 3225 gange,
og udskrevet 50 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Marie - 2018-03-12 16:04:11 Den er vildt lækker, og rigtig nem at lave👍🏼 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne