Vegansk pastaret

Vegansk pastaret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Simone Mona

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ved ikke

Indsendt af : Simone Mona

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 glastomat sauce ( jeg brugte remas)
1 stor dåse kokosmælk ( jeg brugte light)
 Veganske kødboller ( jeg brugte fra Rema)
0.5 gul peberfrugt.
 Grønsagsblanding (frost) hvad du føler for.
1 grønsagsbouillon
 Vand
 Salt
 Peber
 Basilikum
 Spaghetti ( jeg brugte økologisk og vegansk spaghetti)
1 fedhvidløg
0.5 løg
 
Opskrift:
Kog pastaen for sig selv.

Hæld tomat saucen over i en stor gryde og varm den op.
Kom kokosmælken i og de veganske kødboller.
Hak dit løg i både og kom i.
Skær dit hvidløg og kom i.
Put dit bouillon i.
Hæld grønsagerne i fra din grønsagsblanding, lige hvad du selv mener er passende.
Og kom pastaen i når den er færdig.
Put de forskellige krydderier i og smag efter.

Og Done.
Så har du en rigtig lækker og nem vegansk pastaret.





karakterer:
Opskriften er vist 3225 gange,
og udskrevet 50 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-03-12 16:04:11
Den er vildt lækker, og rigtig nem at lave👍🏼