Chili con Carne af briket
Fryseegnet : Ja Indsendt af : Dille70 Indsendt : Red : |
|
|
Bristet skæres i store tern.
Krydderes med alle krydderierne. Svitses af på en pande med olie Imens skæres de friske grønsager i mundrette stykker. Kødet tages af panden og hældes i en stegeso eller et ovnfast fad med låg. Den må gerne være lidt stor. De hakkede tomater hældes over. De friske grønsager kommes op i panden hvor bristet lige har været. Steges næste møre. Hældes derefter over i fadet. Hæld nu oksefong på og stil fadet ind i ovnen ved 140 c (varmluft) I ca. 4 - 5 timer Brug evt. 2 gafler til at skille kødet hel fra hinanden. Serveres på en lun tortilla med salat og cremefraiche. God fornøjelse. Det er ventetiden vær. God appetit |
|
Opskriften er vist 2494 gange,
og udskrevet 48 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne