Havregrødsbrød
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Cocio87 Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 51049 gange,
og udskrevet 1018 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Carsten - 2022-04-12 12:25:15 Super lækkert brød Jeg tilsætter gerne lidt mindre mel og lidt mindre gær. Lader dejen hæve køligt, gerne 18 timer, og sørger for at tilsætte mere mel under æltningen på bordet. Lægger det så i en smurt form hvor det hæver ved stuetemperatur til det næsten hæver ud af formen (1 times tid). K - 2021-05-13 07:23:09 Kan man lave dem aftenen før så det koldthæver og laves om morgenen? Per - 2020-06-11 13:34:46 Vi brugte kun omkring 400 gram mel, så gør som der står og tilsæt lidt af gangen :) dorte wittendorf - 2020-05-16 13:55:31 Rigtig lækkert brød, men der skal meget mindre mel i (omkring 600 g.) for at den føles fugtig og klæbrig uden at klistre til bordet |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne