Gravad Laks med Rævesovs 02
Indsendt af : MessyJ Indsendt : Red : |
|
|
Fjern ben i laksen med en tang. Skær striben af fedt i hver side af laksefileten væk med en kniv.
Læg fileten med skindsiden nedad, og prik ned i kødet med en gaffel. Bland salt, sukker og koriander og gnid kødet med blandingen. Drys med dild i et jævnt lag. Læg fisken på skindsiden i et halvdybt fad. Dæk med låg, og stil i køleskabet i 2 døgn. Dyp gerne fisken med lagen, som den slipper, et par gange undervejs i marineringen. Skær skiver af fileten lidt skråt, men næsten vandret for at få store skiver. Pisk sennep, farin, salt og eddike sammen. Tilsæt olien dråbevis, til sovsen får en cremet konsistens. Tilsæt hakket dild, og smag til med salt og peber. Server laksen med sovs, citron, dild, salatblade, brød og smør. |
|
Opskriften er vist 1942 gange,
og udskrevet 52 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne