Pasta Bolognese - Det Hele i Én Gryde

Pasta Bolognese - Det Hele i Én Gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : MessyJ

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 løg
2 fedhvidløg
2 gulerødder
2 stilke bladselleri
2 spsk.olie
200 g.hakket oksekød
 salt
 peber
1 spsk.tomatpure
1 ds.hakkede tomater
1 tsk.tørret basilikum
1 tsk.tørret oregano
0.5 tsk.chiliflager
2.5 dl.bouillon
150 g.penne
 
 Tilbehør:
 frisk basilikum
 parmesanost
 
Opskrift:
Pil løg og hvidløg og hak dem fint. Rens gulerødder og bladselleri, og skær dem i små terninger.

Steg grøntsagerne bløde og blanke i en gryde med olie.

Skru op for varmen, tilsæt kødet i små portioner, og brun det under omrøring. Krydr med salt og peber.

Tilsæt tomatpure, tomater, krydderier og bouillon, og giv det et opkog.

Rør den rå pasta i gryden, og lad retten simre, til pastaen er mør, og sovsen har en passende konsistens. 13-15 min. Smag til med salt og peber.

Server med basilikum og parmesanost.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Spaghetti Bolognese

karakterer:
Opskriften er vist 2440 gange,
og udskrevet 52 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu