Skotske Æg med Dijondip
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : MessyJ Indsendt : Red : |
|
|
Kog æggene 8 min. Læg dem i iskoldt vand, og knæk skallerne let, så de bliver nemmere at pille. Pil dem, når de er kolde.
Lad spinaten tø op, og pres væden af den i et dørslag. Hak den groft med en kniv. Rør kødet med salt i et par min, til det bliver lidt sejt. Tilsæt æg, revet løg og mel. Rør mælk og spinat i farsen, og smag til med karry og peber. Del farsen i 6 portioner. Form en portion fars til en kugle med olierede hænder, og tryk den flad. Vend et kogt æg i mel, og pak det ind i farsen. Læg den på et fad smurt med olie. Gentag med resten af fars og æg. Tænd ovnen på 250 grader varmluft, og læg bagepapir på en bageplade. Dyp de indpakkede æg i sammenpisket æg, og vend dem i rasp. Læg dem på bagepladen, og stænk dem med smeltet smør. Bag i ovnen 15 min, og vend efter de første 7 min. Rør cremefraiche sammen med sennep, og smag til med citronsaft, salt og peber. Deæ evt de skotske æg i halve, og server med dip og salat. TIP: Man kan også stege æggene i fritureolie, det er klassisk. |
|
Opskriften er vist 1946 gange,
og udskrevet 61 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne