Mandelfromage 02
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Indsendt : Red : |
|
|
Smut og hak mandlerne. Husk at gemme en hel mandel.
Pisk æggeblommer og sukker godt. Bring mælken i kog sammen med de hakkede mandler. Hæld den kogende mælk i æggemassen. Hæld det tilbage i gryden og varm op under piskning til lige inden kogepunktet. Det må ikke koge. Tag gryden fra varmen. Udblød husblasen i koldt vand. Tryk vandet af og smelt husblasen i den varme creme. Tilsæt whiskyen og afkøl cremen. Pisk fløden stiv og vend den i den kolde creme sammen med den hele mandel. Hæld desserten i en skål og stil den køligt til næste dag. Pynt fromagen med lidt hakkede mandler eller pistacienødder og server kirsebærsauce til. |
|
Opskriften er vist 10400 gange,
og udskrevet 171 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Kenneth Sørensen - 2011-12-31 12:56:43 Her er en tilsvarende opskrift fra Ude og Hjemme til 4 personer. så kan I nogenlunde regne ud hvor meget mælk der skal bruges: 4 pasteuriserede æggeblommer, 125 g sukker, 2½ dl sødmælk, 6 blade husblas, 40 g smuttede, hakkede mandler, 2½ dl piskefløde. UllaCavour - 2010-01-26 06:06:53 Undskyld mig men der er en fejl i opskriften, hvor meget mælk skal der ifor der står i opskriften mælken bringes i kog ??????????? larsobel - 2005-01-01 01:01:01 Under fremgangsmåde, i anden linje, står der: Bring mælken i kog!!! Men under ingredienser står der ikke noget om mælk i opskriften!! Hvor meget mælk skad der i???? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne