Müsliboller med rosiner og grahamsmel
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Tidrui Indsendt : |
|
|
Müsli og rosiner finmales i en kaffemølle så det ligner grov bulgur.
Smelt gæren med salt og sukker. Pisk 2 af æggene i (det sidste skal bruges til pensling), men uden at piske for meget. Hæld smør ved og rør rundt. Til sidst tilsættes vandet. Kom nu den finmalede müsli ved og bland godt. Ælt alt hvedemelet ind i dejen. Ælt nu 2/3 af grahamsmelet i. (gem det sidste til at forme boller senere) Dejen er temmelig klistret, så det kan være en fordel at bruge en æltemaskine. Ælt dejen godt igennem og stil den til hævning i 80 minutter. (tunge meltyper har lidt sværere ved at hæve) Den hævede bolledej æltes meget let igennem og formes til 32 boller som stilles til hævning i 45 min. Jeg kan godt lide at mine er lidt flade i det. Forvarm ovnen til 200*C varmluft. Pensel bollerne med et letpisket æg. Bages i 10-12 minutter |
|
Opskriften er vist 3072 gange,
og udskrevet 47 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne