Hvid chokolade mousse med skumfiduser
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Smelt skumfiduser og vand i en gryde ved lav temperatur.
Pisk fløden stiv i en skål. Pisk æggehviderne stive i en anden skål. Smelt chokoladen og bland den sammen med skumfiduserne. Bland skumfidusblandingen sammen med fløden. Vend forsigtigt æggehviderne i massen. Stil i køleskabet i minimum 4 timer før servering men gerne længere. |
|
Opskriften er vist 2329 gange,
og udskrevet 53 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2018-03-18 19:16:19 Kan det passe med 2.5 liter, skulle det ikke havde været DL ??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne