Omelet med Gorgonzola, Bacon og løg

Omelet med Gorgonzola, Bacon og løg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Il Gourmetkatzen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
5 Æg
1.25 dl.Piskefløde
1 dl.Letmælk
0.5 tsk.Salt
0.5 tsk.Peber
 
150 g.Bacon i tynde skiver
0.5 Zitauerløg eller et lille et.
 
50 g.Gorgonzola Dolce
50 g.Mozzarellaost (revet)
 
 Tilbehør:
3 skiverrugbrød
 smør
 
Opskrift:
Baconen skæres over på midten, den ene halvdel yderligere i 3. Steges på 2/3 varme.
Løg snittes i tern og kommes ved de mindre stykker bacon.
Æg slås ud og skal stykker pilles fra. Piskefløde, letmælk, salt og peber kommes i og piskes sammen i skål med fladt piskeris.
De store stykker bacon tages fra. Og massen hældes ud over de forinden udspredte bacon og løgstykker.
Mozzarella drysses i.
Nu jævn varme i ca. 10 min eller til den er størknet godt.
Gorgonzolaen smuldres ud over den ene halvdel hvor de store stykker bacon også lægges og Omeletten klappes sammen derover.
Serveres med de smurte friske skiver rugbrød.





karakterer:
Opskriften er vist 2983 gange,
og udskrevet 73 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu