Omelet med Gorgonzola, Bacon og løg
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Il Gourmetkatzen Indsendt : Red : |
|
|
Baconen skæres over på midten, den ene halvdel yderligere i 3. Steges på 2/3 varme.
Løg snittes i tern og kommes ved de mindre stykker bacon. Æg slås ud og skal stykker pilles fra. Piskefløde, letmælk, salt og peber kommes i og piskes sammen i skål med fladt piskeris. De store stykker bacon tages fra. Og massen hældes ud over de forinden udspredte bacon og løgstykker. Mozzarella drysses i. Nu jævn varme i ca. 10 min eller til den er størknet godt. Gorgonzolaen smuldres ud over den ene halvdel hvor de store stykker bacon også lægges og Omeletten klappes sammen derover. Serveres med de smurte friske skiver rugbrød. |
|
Opskriften er vist 2984 gange,
og udskrevet 73 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne