Boller i selleri med bid
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Ojoe Indsendt : Red : |
|
|
Sæt stor gryde vand over, evt med halv bouillon terning
Gulerod rives fint Peberrod fint hakkes Alle ingredienser undtagen selleri, røres sammen Når vandet koger, skal der laves små boller af farsen som kommes ned i vandet, kom kun så mange boller i så de kun ligger i et lag. Når alle bollerne er kommet op til overfladen tages de op med en hulske og nye boller kommes ned. I medens renses og skæres selleri i terne på ca 1x1 cm, når alle bollerne er færdige hældes sellerien ned i vandet og koges ca 3min, hvorefter de tages op med hulske. Kogevandet hældes i en skål, og gryden sættes nu på blusset, tom, heri kommes margarinen og når den er flydende tilsættes melet og lidt efter lidt kogevandet, til man har næsten den mængde sovs der passer med at boller og selleri kan dækkes, så kommes madlavningsfløden og mælken i, og den smages til med salt og hvid peber. Når sovsen har kogt 5-10 min tilsættes selleri og boller og varmes langsomt igennem Tilbehør Ris |
|
Opskriften er vist 2899 gange,
og udskrevet 57 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne