Gammeldags franskbrød
Indsendt : Red : |
|
|
Varm vandet og hæld mælken heri. Opløs gæren i væsken og tilsæt salt og sukker. Tilsæt herefter blødt smør og mel. Ælt dejen godt sammen og lad den hæve i ca. 30 minutter.
Slå dejen ud på bordet og form den til et franskbrød, stil den på en bageplade og skær et par snit i brødets overflade. Lad den efterhæve i 30 minutter. Pensl den med æg eller mælk og bag den i ca. 25 minutter ved 200 grader varmluft. |
|
Opskriften er vist 7199 gange,
og udskrevet 240 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne