Dampet rokkevinge med hollandaise
Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rokkevingen skæres i portionsstykker som lægges i en gryde eller dyb pande.
drys med salt og hæld vand og hvidvin ved.
Bringes i kog og dampes i ca. 12 minutter.
Hollandaise: Smelt smørret og lad det køle af. Æggeblommer og vand piskes til cremekonsistens over svag varme. Tages fra varmen. Tilsæt det smeltede afkølede smør, (uden valle) og pisk det lidt af gangen i æggemassen. Smag til med salt og peber, samt evt. lidt fond fra den ret der laves til. Fond kan være kogelage fra den ret man laver. Det er meget vigtigt at æggeblommerne piskes under meget svag varme, da de ellers vil blive ødelagt. Brug evt. vandbad. Saucen må ikke opvarmes yderlig da den vil skille. Serveres med små kogte kartofler, flået tomat og lidt kogte rejer. |
|
Opskriften er vist 6350 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne