Gulerods franskbrød
Indsendt : Red : |
|
|
Opløs gæren i det lunkne vand. Tilsæt honning, salt, olie, reven gulerod og melet. Ælt dejen godt og grundigt. Stil den til hævning i 1 time.
Slå dejen ud og form den som et franskbrød. Stil den på en bageplade og skær et par snit i brødet. Lad den efterhæve i 30 minutter. Pensl med mælk eller æg. Bag den i ca. 30 minutter ved 200 grader varmluft. |
|
Opskriften er vist 13199 gange,
og udskrevet 214 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne