Alletiders banankage
Hovedingrediens : Frugt - Banan Indsendt af : Annika Indsendt : Red : |
|
|
Æg, sukker og vaniljesukker piskes til det bliver helt skum agtigt.
Smelt smør i lille gryde, skal køle lidt ned før det kommer i dejen, så smart at starte med. Bland bagepulveret godt rundt i mel. Mos bananerne. Nu vendes bananmos i. Tempereret smør vendes i. Mel/bagepulver vendes forsigt i. Hældes i smurt form eller form klædt med bagepapir. Min form er ca 20x30 cm, men lidt dyb. Bages i alm ovn ved 175 grader i 45 min. og ofte lidt mere an på din ovn. Dækkes evt efter ½ time med sølvpapir hvis du synes den bliver for mørk. Imens kagen bages hakkes chokoladen, den drysses over når kagen har været ude af ovnen lidt, den må ikke være alt for varm. Jeg har en gang haft brugt en mørk chokolade med mint smag, det var vildt lækkert |
|
Opskriften er vist 6002 gange,
og udskrevet 84 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne