Vegansk Bønnepostej som klassisk Leverpostej
Fryseegnet : Ja Indsendt af : Gåsefar Indsendt : |
|
|
Læg sortøjede bønner i blød i 8 timer.
Kog derefter bønnerne i 30 min.
Sigt vandet fra og lad bønnerne køle lidt af.
Skær løg i halve ringe og steg dem i olie med kydderierne og sennep indtil de er gyldne. Blend nu de sortøjedebønner, salt og løgblandingen sammen til konsistensen minder om postej. Postejen er god både kold og lun og kan serveres med klassisk leverpostejs tilbehør, da den smager fuldstændig ligesom leverpostej. |
|
Opskriften er vist 4168 gange,
og udskrevet 70 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2020-11-10 11:33:46 Smager ret godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne