Råkostsalad med tørret frugt
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Jørgen Indsendt : Red : |
|
|
Start med at røre sammen dressing da den gerne må stå lidt.
Dressing - rør sammen ingredienserne i et glas: Saften fra 1 lille citron (2-3 spsk) En slat olivenolie (1-2 spsk) En slat æblecider eddike (1-2 spsk) Fint hakket hvidløg og chili (salaten tåler godt lidt "kick" så jeg tager kærne og frø med) Fint hakket eller revet ingefær En slat (ca. 1 spsk) honning, sirup eller sukker Smag til med salt og peber Salad: Jeg bruger for det meste en stor skarp kokkekniv men ellers kan man bruge en mandolin eller råkostjern til at snitte kål og gulrødder. Skræl og riv gulrødderne på et groft råkostjern. Fjern stilken og snit hvidkålen fint og. Vask en stor håndfuld persille godt og hak dem groft. Skær rødløget i to og snit i fine skiver. Snit tørret frugt i passe store bider - jeg bruger gerne soltørrede abrikoser, men jeg vil tro tranebær eller figener er lige så godt. Bland det hele i serveringsskål/ salatskål. Vend dressingen i salaten lige inden servering. |
|
Opskriften er vist 1727 gange,
og udskrevet 29 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne