Lynhurtige bløde morgenboller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : MajRas Indsendt : Red : |
|
|
Rør gæren ud i vandet eller bland tørbær med mel.
Tilsæt resten af ingredienserne. Grunddejen er meget våd. Nu kan du tilsætte stort set hvad du har lyst til. Fx fuldkornsmel, havregryn, frø og kerner. Hvis du ønsker lækre lyse men sunde boller kan du blande hvid hvede og havregryn i bollerne. Vend dejen sammen med en grydeske. Den skal fortsat være våd og ikke alt for fast. Lad dejen hæve tildækket i 40 minutter. Sæt dejklatter på bagepladen med 2 store spiseskeer. Lad bollerne hvile mens ovnen varmer op. Bollerne kan eventuelt pyntes med drys, f.eks. birkes, kerner eller anden pynt. Bagetid cirka 18 minutter midt i en 220 grader varm ovn (varmluft 200 grader). Dejen kan røres aftenen før og hæve et koldt sted natten over (f.eks. køleskabet). Husk at du skal halvere mængden af gær ved koldhævning. |
|
Opskriften er vist 5734 gange,
og udskrevet 81 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne