Doryaki - Japanske pandekager med sød bønnemos
Indsendt : Red : |
|
|
Bønnemos:
Kom sukkeret i gryden sammen med bønnerne. Varm gryden op til sukkeret smelter og lad det hele koge i 10-15 minutter til du til sidst har en tyktflydende, sød bønnemos. Mos det evt godt sammen med en gaffel. Køl massen helt af. Pandekager: Pisk æg med bagepulver, sukker og honning. Tilsæt mælk og mel og pisk til du har rørt alle klumper ud og har en pandekagedej. Kom en skefuld olie på en pande og fordel det på hele fladen. Kom en skefuld pandekagedej på panden. Når dejen begynder at boble og løfte sig, vender du den om og bager på den anden side også. Bag alle pandekagerne på denne måde og hold dem bløde ved at lægge dem på en tallerken med et lag sølvpapir over. Når pandekagerne er kølet af, lægger du dem sammen to og to omkring en skefuld bønnemos, og så er dorayaki'en klar til servering. |
|
Opskriften er vist 4980 gange,
og udskrevet 59 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2018-02-28 15:44:35 Man bruger røde azukibønner og ikke kidney beans til doryaki. Kan købes mange steder efterhånden. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne