Japansk Misosuppe (vegetar)

Japansk Misosuppe (vegetar), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Suppe:
4 spsk.miso
1 spsk.revet ingefær
 Saft fra en lime
4 spsk.soja
2 l.kogende vand
 
 Fyld:
250 g.champignon
250 g.tofu
1 bdt.forårsløg
250 g.tørrede nudler
1 grøn chili
 
 Olivenolie til at stege i
 
Opskrift:
Skær svampene i mindre stykker, og rist dem gyldne i olie på en varm pande. Krydr dem med salt, og tag dem af panden når de er lysebrune.

Skær tofuen i mindre tern og hæld lidt frisk olie på panden. Rist tofu-ternene gyldne på alle sider, cirka 4-5 minutter i alt. Tag dem af panden.

Kog nudlerne som der står på pakken og lad dem dryppe af. Snit forårsløg og chili i tynde skiver. Fordel tofu, svampe og forårsløg og chili i 4 store skåle. Put miso op i en stor skål sammen med revet ingefær, limesaft og soja, og hæld kogende vand over. Rør, til misoen er opløst i vandet og smag til. Fordel derefter suppen i skålene med grøntsagerne.

Spis suppen varm.





karakterer:
Opskriften er vist 3064 gange,
og udskrevet 71 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu