Japansk Misosuppe (vegetar)
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Skær svampene i mindre stykker, og rist dem gyldne i olie på en varm pande. Krydr dem med salt, og tag dem af panden når de er lysebrune.
Skær tofuen i mindre tern og hæld lidt frisk olie på panden. Rist tofu-ternene gyldne på alle sider, cirka 4-5 minutter i alt. Tag dem af panden. Kog nudlerne som der står på pakken og lad dem dryppe af. Snit forårsløg og chili i tynde skiver. Fordel tofu, svampe og forårsløg og chili i 4 store skåle. Put miso op i en stor skål sammen med revet ingefær, limesaft og soja, og hæld kogende vand over. Rør, til misoen er opløst i vandet og smag til. Fordel derefter suppen i skålene med grøntsagerne. Spis suppen varm. |
|
Opskriften er vist 3064 gange,
og udskrevet 71 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne