Kokosmælkfromage
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmælk Indsendt : Red : |
|
|
Giv kokosmælken et opkog med den flækkede vanillestang, rør så vanillekornene falder ud af stangen. Pisk æggeblommer og sukker sammen. Pisk den kogende kokosmælk i, i en tynd stråle og pisk, til massen er cremet og luftig, til massen er cremet og luftig. Tilsæt citronskal. Udblød husblasen 5 min. i koldt vand, vrid vandet fra og smelt det ved at overhælde det med ¾ dl spilkogende vand. Hæld det i æggecremen på én gang. Køl af og lige før det begynder at stivne, vendes de stiftpiskede æggehvider forsigtigt i. Klip et stykke bagepapir ud på 22 i diameter og læg det i bunden af en springform. Fyld fromagen i og stil den i køleskabet natten over. Servér med frisk frugt f.eks. ananas eller kiwi.
|
|
Opskriften er vist 9680 gange,
og udskrevet 159 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne