Æggestand til røget fisk
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æg og mælk let sammen.
Smør en aflang form med fedtstof. Hæld æggemassen ned i formen og dæk den med alufolie. Stil formen i en bradepande på en af de nederste riller i en kold ovn. Hæld så meget kogende vand i bradepanden, at det står halvt op om formen. Tænd ovnen på 175 grader alm. ovn. Sluk efter 30 min og lad formen stå i ovnen ca. 15 min. Pynt evt. med purløg |
|
Opskriften er vist 6182 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne