Æggestand til røget fisk

Æggestand til røget fisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 æg
2 dl.mælk
 
Opskrift:
Pisk æg og mælk let sammen.

Smør en aflang form med fedtstof. Hæld æggemassen ned i formen og dæk den med alufolie. Stil formen i en bradepande på en af de nederste riller i en kold ovn. Hæld så meget kogende vand i bradepanden, at det står halvt op om formen.

Tænd ovnen på 175 grader alm. ovn. Sluk efter 30 min og lad formen stå i ovnen ca. 15 min.

Pynt evt. med purløg





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Æggestand

karakterer:
Opskriften er vist 6182 gange,
og udskrevet 150 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu