Dortes koldhævede hvedebrød med surdej
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Ojoe Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dag1
Bland alle ingredienserne, og ælt dejen til den virker glat Stil dejen i køleskabet tildækket af film eller låg Dag2 Vend dejen ud på bordet og del den i 2 forme og lad den hæve et par timer på køkkenbordet dækket af et viskestykke. Bag brødene ved 170 grader C varmluft i 40-45 min. Hvis ikke man har surdej laves den nogle dage i forvejen Tips: Surdej: 1.5 dl. vand 0.5 dl. hvedemel 1 dl. grahamsmel. Piskes godt sammen, står i 4 dage. Tag halvdelen fra til brødene. Tilsæt 1 dl. vand 1 dl, grahamsmel. gem til side pisk i glasset engang imellem til næste gang det skal det skal bruges. |
|
Opskriften er vist 4814 gange,
og udskrevet 45 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne