Råsyltede agurker, gammeldags
Indsendt af : Ladegaard Indsendt : Red : |
|
|
Vask agurkerne grundigt i koldt vand, skær dem i tykke skiver (1-2 cm), og læg dem i glassene sammen med sennepsfrø og evt. dildkroner.
Rør eddike, vand, sukker og salt sammen til det er opløst, tilsæt konserveringsmiddel og hæld lagen over agurkerne, hvorefter glassene lukkes. Agurkerne skal trække i køleskab i 1 uge, og efterfølgende opbevares i køleskab. |
|
Opskriften er vist 5284 gange,
og udskrevet 62 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Prøv den der er sat ind ! - 2019-05-14 22:21:15 en hel agurk (gerne dansk og købt om sommeren) 2dl lager eddike 2 dl. vand 1dl sukker en tsk. salt en tsk. sorte peberkorn |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne