Råsyltede agurker, gammeldags

Råsyltede agurker, gammeldags, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Glas

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ladegaard

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
6 agurker
7.5 dl.Eddike
2.5 dl.kogende vand
1 kg.Sukker
100 g.Fint salt
3 tsk.Sennepsfrø
 Evt. 2 dildkroner
 Konserveringsmiddel
 
Opskrift:
Vask agurkerne grundigt i koldt vand, skær dem i tykke skiver (1-2 cm), og læg dem i glassene sammen med sennepsfrø og evt. dildkroner.

Rør eddike, vand, sukker og salt sammen til det er opløst, tilsæt konserveringsmiddel og hæld lagen over agurkerne, hvorefter glassene lukkes.

Agurkerne skal trække i køleskab i 1 uge, og efterfølgende opbevares i køleskab.





karakterer:
Opskriften er vist 5257 gange,
og udskrevet 62 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-05-14 22:21:15
en hel agurk (gerne dansk og købt om sommeren) 2dl lager eddike 2 dl. vand 1dl sukker en tsk. salt en tsk. sorte peberkorn