5:2 Lun kålsalat med citron og basilikum
Indsendt af : Ladegaard Indsendt : Red : |
|
|
Pil løgene og skær dem i strimler. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde stave. Skær dem fint, da det giver det lækreste resultat. Snit hvidkålen fint.
Gulerødder og løg svitses 2-3 minutter i lidt margarine i vok (evt. På pande, men så skal portionen deles i to tilberedningen, hvis sprødheden skal bevares). Hvidkålen tilsættes, og svitses med i 2 minutter. Pres citronsaften over, og krydr med salt og peber. Til slut vendes hele basilikumblade i salaten. Salaten smager godt varm, men er også lækker kold dagen derpå. |
|
Opskriften er vist 1466 gange,
og udskrevet 42 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne